Η ασύγκριτη λάμψη και η γοητεία του Κτήματος Νεφέλες βρίσκεται σε απόλυτο συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση. Η εικόνα είναι εκείνη που κερδίζει τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων σας.

Με τον ρομαντικό φωτισμό και με τον ήχο από τους καταρράκτες ξεκινά η μαγευτική βραδιά σας. Συνοδεύεται από το Welcome Bar και οι χώροι Relax, όπου μπορείτε να απολαύσετε το Welcome Drink σας στα αναπαυτικα stull bas, στους αναπαυτικούς καναπέδες, στις μαξιλάρες, με τα ρομαντικά καντηλέρια , σας καλωσορίζουν στο μαγευτικό περιβάλλον του Κτήματος Νεφέλες.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά συνεχίζει, με την εκλεπτυσμένη διακόσμηση στα τραπέζια, με την παρουσίαση των Buffet που η μοναδική γεύση παντρεύεται με την άριστη ποιότητα, την απεριόριστη ποσότητα και με την πανέμορφη διακόσμηση των Buffet.

Η γαμήλια τούρτα αποτελεί την τόσο όμορφη και τόσο ιδιαίτερη πινελιά μέσα στα πανέμορφα χρώματα που σας περιτρυγυρίζουν, για την τόσο σημαντική σας βραδιά.

Η μουσική, οι γεύσεις, ο εκλεπτυσμένος χώρος του Κτήματος σας μεθάει και κάνει την δική σας βραδιά την πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας.